ČANAK OSUO PO RADIKALIMA! Pale nove optužbe na račun Vojislava Šešelja i SRS-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČANAK OSUO PO RADIKALIMA! Pale nove optužbe na račun Vojislava Šešelja i SRS-a!

Radikali udaljeni sa posebne sednice

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je ono što su danas priredili radikali u skupštini veleizdaja, te da je predsednica Skupštine morala da održi red, omogući poslanicima da čuju Federiku Mogerini i udalji radikale sa posebne sednice.

Davenportovanje Federike Mogerini!!! https://t.co/7OFGdRq3QX

— Nemanja Šarović (@NemanjaSarovic) March 3, 2017

Čanak je novinarima u parlamentu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazao da je "klicanje Rusiji" predvođeno "haškim optuženikom" Vojislavom Šešeljem pokazalo da je na delu "antisrpska politika usmerena protiv Srbije i njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta".

Kaže da LSV ne može da dopusti da se narušava suverenit zemlje i međunarodni položaj, a da SRS očigledno i eklatantno to radi.

- I to što su danas učinili može se nazvati veleizdajom - rekao je Čanak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.