Izvor: SandzakPress.net, 10.Mar.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buster stanica svečano otvorena – Novopazarska naselja i dalje bez vode

Novi Pazar – Buster stanica „Raška“, kojom će se poboljšati navodno vodosnabdijevanje Novog Pazara, danas je zvanično puštena u rad. Izgradnju ove stanice finansirala je Vlada Kuvajta sa 670.000 evra.  Ambasador Kuvajta Yousef Ahmad Abdulsamad je na svečanosti povodom početka rada ovog infrastrukturnog objekta rekao da je cilj projekta povećanje kapaciteta vodosnabdevanja u gradu, kao […]

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Svečano puštena u rad Buster stanica u Novom Pazaru

Izvor: SandzakInfo.net, 10.Mar.2014

Buster stanica „Raška“ kojom će se poboljšati vodosnabdevanje u Novom Pazaru, danas je svečano, puštena u rad. Količina vode, koja se distribuira gradu povećana je za oko 25 odsto, odnosno sa 450 litara u sekundi na 550.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.