Bušati očekuje susret Rame i Vučića

Izvor: RTS, 18.Okt.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bušati očekuje susret Rame i Vučića

Šef albanske diplomatije Ditmir Bušati nada se da će doći do posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu sledeće nedelje.

Ditmir Bušati je u intervjuu za kanal Frans 24 rekao da je Albanija spremna da razvija odnose sa Srbijom u novom duhu, prenosi Tanjug.

"Jasno smo pokazali našu volju da posetimo srpsku prestonicu i ne mislimo da treba da čekamo još sedam decenija da realizujemo tako važnu posetu", rekao je Bušati.

Ističući da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sport ne može da upravlja diplomatskim odnosima, Bušati je poručio da je Albanija spremna da razvija odnose sa Srbijom u novom duhu, dodavši da je za to neophodna volja zvaničnog Beograda, prenela je albanska agencija ATA.

On je takođe dodao da abanska vlada ponovo poziva srpske vlasti da preuzmu odgovornost i ne svaljuju krivicu za incident na utakmici Srbija-Albanija na albansku vladu i narod.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bušati očekuje susret Rame i Vučića

Izvor: RTS, 18.Okt.2014

Šef albanske diplomatije Ditmir Bušati nada se da će albanski premijer Edi Rama sledeće nedelje posetiti Beograd...Ditmir Bušati je u intervjuu za kanal Frans 24 rekao da je Albanija spremna da razvija odnose sa Srbijom u novom duhu, prenosi Tanjug..."Jasno smo pokazali našu volju da posetimo srpsku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.