Busargin: Proveravaju se informacije o eksploziji u Engelsu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2022, 11:09

Busargin: Proveravaju se informacije o eksploziji u Engelsu

U stambenim naseljima grada Engels u ruskoj Saratovskoj oblasti nije bilo vanrednih slučajeva, a informacije o navodnoj eksploziji proveravaju nadležni organi, izjavio je danas gubernator Saratovske oblasti Roman Busargin.

On je, komentarišući informacije na društvenim mrežama o jakoj eksploziji u Engelsu, rekao da nema razloga za zabrinutost i da nijedan civilni infrastrukturni objekat nije oštećen, prenosi RIA Novosti.

"Informacije o incidentima na vojnim objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proveravaju agencije za sprovođenje zakona, napisao je Busargin na svom Telegram kanalu.

Prethodno se na društvenim mrežama pojavio snimak sa nadzornih kamera, koji je zabeležio jaku eksploziju u Engelsu, navodi agencija.

Pojedini ukrajinski mediji objavili su jutros, pozivajući se na društvene mreže, da je aerodrom u Englesu napadnut dronom i da su oštećena dva ruska strateška bombardera Tupoljev-95.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.