Bus plus personalizovane kartice umesto peronskih karti

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bus plus" personalizovane kartice umesto peronskih karti

Građani Mladenovca, Obrenovca, Lazarevca, Sopota i Barajeva od danas neće plaćati peronsku kartu na peronima autobuske stanice "Lasta", već će na perone moći samo sa "Bus plus" personalizovanim karticama, izjavio je direktor preduzeća "Lasta" Velibor Sovrović.

- Svi korisnici personalizovanih kartica u sistemu ITS 2 od danas mogu besplatno da koriste perone "Laste" na prigradskim linijama - rekao je Sovrović.

On je precizirao da će to biti omogućeno gradjanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Mladenovca, Obrenovca, Lazarevca, Sopota i Barajeva.

Građani iz tih prigradskih mesta su do sada, da bi ušli u autobuse, pored "Bus plus" kartice i mesečne uplate morali da plaćaju i ulazak na peron sa peronskom kartom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.