Bus plus: Od ponedeljka redovnija kontrola putnika

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bus plus: Od ponedeljka redovnija kontrola putnika

Od ponedeljka, 4. marta, nakon perioda u kojem je zbog hladnog vremena bila redukovana, u svim vozilima javnog gradskog prevoza kontrola putnika biće vraćena na redovan nivo, saopšteno je iz Bus plusa.

Iz Bus plusa podsećaju da građani sa personalizovanim karticama ne moraju da ih očitavaju, ali da bi to bilo korisno "zbog praćenja opterećenosti svih linija u prevozu".

Novina u radu kontrole "Bus plus" sistema biće blokiranje validatora po ulasku tima kontrolora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u vozilo, nakon čega neće biti moguće očitati voznu kartu.

Putnicima koji u vozilo budu ušli istovremeno sa kontrolorima biće ostavljeno dovoljno vremena da očitaju svoje kartice i tek tada će otpočeti kontrola.

Koristimo priliku da još jednom apelujemo na one nesavesne sugrađane, zbog kojih je ceo sistem javnog prevoza ugrožen, da ovu uslugu moraju da plate i tako pokažu odgovornost prema drugima koji je redovno plaćaju, saopšteno je iz Bus plusa.

Povezane vesti: Počeo ulaz na prednja i zadnja vrata, Beograđani i dalje po starom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.