Burna noć u BG: Tuče, tri udesa, četvoro povređenih

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć u BG: Tuče, tri udesa, četvoro povređenih

Beograd -- Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala dosta posla, sa 127 intervencija od kojih 35 na javnom mestu uključujući slučajeve alkoholisanih i tuče.

Dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe povređene, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 11 minuta posle ponoći na uglu Beogradske i Njegoševe ulice povređene su dve osobe, koje su zbrinute na licu mesta i potom dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transportovane.

U 02.25 sati u Ulici Jovanke Radaković kod broja 68 lakše povrede je zadobio 35-godišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

U Ulici Dr ivana Ribara, kod okretnice tramvaja, u 05.08 sati povređena je jedna osoba, koja je takođe prebačena u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika, tokom noći su se za pomoć javljali najviše hipertoničari, astmatičari, osobe sa bolovima u grudima, a bilo je i slučajeva alkoholisanih i tuča, dodala je Macura.

Prema njenim rečima, juče je Hitna pomoć imala 128 intervencija od čega 50 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BURNA NOĆ Tuče i tri udesa, Hitna pomoć intervenisala 127 puta

Izvor: Blic, 11.Jun.2016

- Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala dosta posla, sa 127 intervencija od kojih 35 na javnom mestu uključujući slučajeve alkoholisanih i tuče, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe povređene - rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura...U saobraćajnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.