Bura u PSG: Rukovodstvo vojvođanskog odbora dalo ostavke

Izvor: B92, 22.Maj.2018, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bura u PSG: Rukovodstvo vojvođanskog odbora dalo ostavke

Beograd -- Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo ostavke na godišnjoj skupštini održanoj za vikend, pišu "Večernje novosti".

Prema tvrdnjama tog lista, oni su to učilili jer su bili nezadovoljni stavom lidera PSG Saše Jankovića da se ne priključe "Savezu za Srbiju" Dragana Đilasa, ali i načinom na koji se donose odluke u pokretu.

Kako navodi list, ostavke su podneli Nebojša Milenković, Branislav Grubački i Zorana Šobot Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz severne Pokrajine, kao i Rešad Hodžić koji je bio zadužen za ogranak u raškoj oblasti.

Kako se navodi, tim odlascima nastavljen je niz funkcionera koji su u poslednje vreme okrenuli leđa Jankoviću, a izvor blizak PSG-u, je "Novostima" kao razlog za podnošenje ostavki naveo to što su odluke donošene nedemokratski i što je Janković odustao od ulaska u savez sa Đilasom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.