Bundović najkorisniji igrač ABA lige u novembru (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundović najkorisniji igrač ABA lige u novembru (VIDEO)

Košarkaš Cibone Filip Bundović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca novembra, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Kako je navedeno u obrazloženju, Bundović je tokom novembra dokazao svoju dominaciju na terenima ABA lige gde god se pojavio.

"Pored toga što je mesec završio sa najboljim statističkim parametrima od svih igrača, zaslužio je nagradu zato što je svojim učinkom doprinosio uspehu ekipe. Cibona je prethodnog meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobila dve od četiri utakmice i došla do željene pozicije na sredini tabele regionalne lige", stoji u obrazloženju.

Košarkaš koji igra na poziciji četiri, u dresu zagrebačkog tima tokom novembra prosečno je beležio 19,3 poena, 4,8 skokova, 0,8 asistencija uz indeks korisnosti od 23,3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.