Bujice poplavile ulice u Tivtu: Prokišnjava krov na aerodromu VIDEO

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 16:00

Bujice poplavile ulice u Tivtu: Prokišnjava krov na aerodromu VIDEO

Podgorica -- Ogromna količina kiše, jak vetar i udari groma, pričinili su danas velike probleme u Tivtu.

Bujice su na više mesta poplavile saobraćajnice jer odvodni kanali nisu mogli da prime svu količinu kiše koja je pala u vrlo kratko vreme, prenele su podgoričke "Vijesti".

Sve ekipe komunalaca su na terenu, čiste odvode i nastoje sa saniraju situaciju. Bujice su poplavile više privatnih kuća i objekata pa su na terenu i ekipe tivatskih vatrogasaca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Najgore stanje je u Krtolima, gde je veoma otežan saobraćaj, a Komunalno preduzeće interveniše i u Gradiošnici, Mažini, Učurima...

Krov terminalne zgrade na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a udar groma u jednu privatnu kuću u Radovićima uzrokovao je izbijanje manjeg požara.

Nevreme i udari gromova prouzrokovali su i probleme u napajanju električnim energijom, pa je trenutno veći deo Tivta bez struje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bujice poplavile ulice u Tivtu, dio grada bez struje

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2023

PODGORICA - Ogromna količina kiše, jak vjetar i udari groma, pričinili su danas velike probleme u Tivtu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.