Bugarska novinarka Viktorija Marinova ubijena u gradu Ruse

Izvor: Danas, 08.Okt.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska novinarka Viktorija Marinova ubijena u gradu Ruse

AFP/TVN TELEVISIONNovinarka je radila za lokalnu televizijsku stanicu TVN Policija u Bugarskoj istražuje ubistvo istraživačke novinarke Viktorije Marinove. Njeno telo je pronađeno u subotu u parku u gradu Ruse na severu Bugarske. Nije poznato da li je ubistvo povezano sa radom 30-godišnje novinarke na lokalnoj televiziji TVN. Policija treba da istraži njen lični, ali i […] Članak Bugarska novinarka Viktorija Marinova ubijena u gradu Ruse se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U toku istraga brutalnog ubistva novinarke u Bugarskoj

Izvor: VOA, 08.Okt.2018

Organizacija Komitet za zaštitu novinara pozvala je vladu Bugarske da istraži ubistvo novinarke Viktorije Marinove koje se dogodilo tokom vikenda. Komitet za zaštitu novinara je saopštio da je „šokiran varvatskim ubistvom novinarke“ i da bugarske vlasti moraju sprovesti sveobuhvatnu istragu...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.