Budžet na 1.263 strane stigao u Skupštinu

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet na 1.263 strane stigao u Skupštinu

Predlog zakona o budžetu stigao je u Skupštinu i trenutno se distribuira poslanicima, kaže predsednica parlamenta Maja Gojković.

Predlog zakona o budžetu za 2017. godinu kojim su planirani prihodi u iznosu od 1.092,9 milijardi, a rashodi 1.162 milijarde dinara stigao je danas u Skupštinu Srbije i to na 1.263 strane.

Pošto treba da se dostavi svim poslanicima, skupštinske službe imaće pune ruke posla jer će morati da odštampaju minimum 315.750 stranica. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Predsednica Skupštine Srbije očekuje da za nekoliko dana u parlamentu počne rasprava o predlogu budžeta za narednu godinu.

Gojković je rekla da treba da razgovara sa predsednicom skupštinskog Odbora za finansije kako bi se prvo zakazala sednica tog tela, posle čega čega bi se o budžetu raspravljalo u plenumu.

Predlogom zakona o budžetu za 2017. godinu planirani su ukupni rashodi od 1.092,9 milijardi dinara i rashodi od 1.162 milijarde, pa je minus u državnoj kasi 69,1 milijardu dinara i uvećan je jer dogodine dospevaju na naplatu zajmovi preduzeća u državnom vlasništvu čije su garancije aktivirane,

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Gojković: Poslanici o budžetu za nekoliko dana

Izvor: Beta, 02.Dec.2016

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da očekuje da za nekoliko dana u parlamentu počne rasprava o predlogu budžeta za narednu godinu.Ona je novinarima u selu Gornja Trepča kod Čačka rekla da će na sednici biti prisutna gotovo čitava Vlada i da se Predlog zakona o budžetu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.