Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruno Mars se vratio sa novom pjesmom (VIDEO)

Vratio se Bruno Mars! Nakon što je objavio tizer za novu pjesmu tokom nedelje, sada je tu i spot i pjesma!

Bruno Mars se sa društvom provodi u Las Vegasu, pije i igra poker! Sa šampanjcem u ruci i osmjehom na licu.

Pjesmu je napisao i producirao Shampoo Press & Curl uz pomoć The Stereotypes, a spot su režirali Bruno Mars i njegov dugogodišnji saradnik Kamero Dudi.

"24 Magic" je prvi singl sa novog studijskog albuma koji izlazi 18. novembra. Ovo je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prvi LP od 2012. Unorthodox Jukebox na kome su se našli hitovi poput "Locked Out of Heaven", "When I Was Your Man" i "Treasure."

​Godine 2014, Bruno Mars je bio u centru pažnje kada je nastupio na poluvremenu Super Bowl i pjevao sa Markom Ronsonom superhit "Uptown Funk."

On je tada nastupio sa Coldplay i Bijonse, a od drugih akcija, napisao je takođe za Adel "All I Ask" i objavio baladu "Rest of My Life" za kraj 2. sezone serije "Jane the Virgin".

U ponedeljak je tvitovao da je album gotov i objavio fotografije sa Instagrama u vezi sa novom pesmom.

Bruno Mars će izvoditi nastupiti prvi put ove u Mohegan Sun Areni u Konektikatu danas (7. oktobar)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.