Brnović: Srbija će pobediti Hrvatsku!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2013, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnović: Srbija će pobediti Hrvatsku!

Selektor Crne Gore uveren da puleni Siniše Mihajlovića mogu da se revanširaju Hrvatima za poraz sa Maksimira.

Selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović smatra da će Srbija pobediti Hrvatsku u predstojećoj utakmici A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta 2014. u Brazilu.

U razgovoru za agenciju Anadolija Brnović je, između ostalog, kazao da “Hrvatska igrački nije jača od Srbije”.

“Srbija će pobediti Hrvatsku u Beogradu. Hrvati igrački >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nisu jači od Srbije, a uz to, Mihajlovićevi izabranici želeće da se pošto-poto vrate, odnosno koliko-toliko izvade za dosadašnje loše rezultate. Narod bi im puno toga oprostio kada bi pobedili Hrvatsku”, rekao je Brnović.

On smatra da je Hrvatska izgubila šanse za osvajanje prvog mesta u grupi.

“Kiksali su, kao i mi, kada su se najmanje nadali. Izgubili su od Škota kući i to će ih skupo koštati. Sada treba da se nadaju da će u baražu dobiti što lakšeg protivnika kako bi, ipak, videli Brazil. Belgija je veoma snažna ekipa i neće ispustiti prvo mesto u grupi”, smatra Brnović.

Utakmica između reprezentacija Srbije i Hrvatske biće odigrana 6. septembra od 20.45 sati na stadionu Crvene zvezde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brnović: Srbija će pobediti Hrvatsku!

Izvor: Dzungla.org, 17.Jul.2013

Selektor Crne Gore uveren da puleni Siniše Mihajlovića mogu da se revanširaju Hrvatima za poraz sa Maksimira.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.