Brnabić uputila poziv Zaevu da poseti Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić uputila poziv Zaevu da poseti Beograd

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa ambasadorkom Makedonije Verom Jovanovskom - Tipko o daljem jačanju dobrosusedskih odnosa i regionalne saradnje, saglasivši se da bez političke stabilnosti nema ni ekonomskog prioritet i da je iskren i otvoren dijalog jedini način da se premoste sva otvorena pitanja.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Brnabić je naglasila da dve zemlje imaju mnogo prostora za razvoj međusobnih odnosa, naročito u oblasti ekonomije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i turizma i dodala da je implementacija Akcionog plana za regionalni ekonomski prostor na Zapadnom Balkanu, važno pitanje koje će olakšati i poboljšati saradnju.

Premijerka Srbije je istakla da je uputila poziv predsedniku Vlade Makedonije Zoranu Zaevu da poseti Beograd i ocenila da će to biti pozitivan iskorak u odnosima dve zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.