Brnabić razgovarala sa španskim ambasadorom

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jul.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić razgovarala sa španskim ambasadorom

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je razgovarala sa španskim ambasadorom Raulom Bartolomeom Molinim o bilateralnim odnosima i mogućnostima za unapređenje saradnje, saopšteno je iz vlade.

Brnabić je rekla da će Srbija uvek biti prijatelj Španije i zahvalila Madridu na nepriznavanju Kosova.

Molina je rekao da Španija neće menjati stav o tom pitnaju u da će i dalje podržavati Srbiju u zaštiti državnih i nacionalnih interesa, kao i po pitanju evrointegracija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Premijerka Srbije je pozitivno ocenila političke odnose Beograda i Madrida, i navela da postoje uslovi za jačanje ekonomske saradnje.

Ambasador je rekao da je prvi korak u boljoj ekonomskoj saradnju prvi susret privrednih komora dve zemlje, planiran za ovu godinu, kada će španski i srpski privrednici moći da se predstave jedni drugima i upoznaju tržišta Španije i Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.