Brnabić: Prištinske vlasti da se vrate u realnost

Izvor: B92, 27.Feb.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Prištinske vlasti da se vrate u realnost

Premijerka Ana Brnabić kaže da izjave prištinskih vlasti da će Kosovu pripasti tri opštine centralne Srbije nemaju veze sa realnošću i pameću.

Brnabićeva im je preporučila da pokušaju da se vrate u realnost i da shvate šta su pravila ponašanja u 21. veku.

"Da idemo na dijalog i saradnju, a ne na podizanje barijera", rekla je Brnabićeva novinarima, upitana da prokomentariše da će, ukoliko bude razgraničenja, Priština tražiti tri opštine u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da će podneti ostavku ili raspisati referendum ako Skupština ne odobri sporazum sa Beogradom prema kojem bi Kosovu pripale tri opštine centralne Srbije - Bujanovac, Preševo i Medveđa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Izjave iz Prištine nemaju veze sa realnošću

Izvor: RTS, 27.Feb.2019

Premijerka Ana Brnabić kaže da izjave prištinskih vlasti da će Kosovu pripasti tri opštine centralne Srbije nemaju veze sa realnošću i pameću. . Ana Brnabić je prištinskim zvaničnicima poručila da probaju da se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.