Britni Spirs na sudu zbog prevare

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs na sudu zbog prevare

Pop pevačica Britni Spirs tužena je od strane poslovnih patnera za 10 miliona dolara.

Protiv nje je podneta tužba zbog kršenja ugovora i prevare višem sudu u Los Anđelesu, a zbog ugovora između kozmetičke firme "Elizabeth Arden”, vezano za reklamiranje parfema "Radiance”.

Kompanija "Brand sense” koja je bila posrednik pri sklapanju ovog ugovora tvrdi da su ih Britni i njen otac Džejmi oštetili za 35 odsto zarade, koliko im pripada po svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugovoru.

Pevačica je, naime, sa "Elizabeth Arden” napravila ugovor vredan 15 miliona dolara na godišnjem nivou, a u "Brand sense” sada od nje traže odštetu od 10 miliona dolara jer ih je prevarila i uskratila im zaradu tako što je sklopila i tajni ugovor sa kozmetičkom kućom, zbog čega tvrde da je namerno htela da prikrije zaradu od brendiranja parfema, koji je deo kolekcije "Elizabet Arden”.

Prevara je otkrivena zahvaljujući finansijskom izveštaju u kome stoji da je Britni navedena kao jedina koja ima pravo na prihode od reklame za "Radiance”, a posrednička firma je u potpunosti isključena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britni Spirs na sudu zbog prevare

Izvor: S media, 31.Mar.2011

Pop pevačica je tužena od strane poslovnih patnera za 10 miliona dolara. Spirsova sklopila tajni ugovor sa kozmetičkom kućom. Prikrivala zaradu od brendiranja parfema....Protiv Britni Spirs je podneta tužba zbog kršenja ugovora i prevare višem sudu u Los Anđelesu, a zbog ugovora između kozmetičke...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.