Britanski lovci leteli nisko iznad ruskih ratnih brodova

Izvor: B92, 22.Okt.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski lovci leteli nisko iznad ruskih ratnih brodova

Lovci Oružanih snaga Velike Britanije su proleteli nisko iznad ruske grupe ratnih brodova koji se nalaze u Lamanšu, piše "Tajms", a prenosi "Sputnjik".

Dva britanska aviona "Tornado" su bila poslata u područje gde se nalaze flota od osam brodova Ratne mornarice Rusije radi demonstracije svog prisustva, prenose britanski mediji.

Juče je britanski vojni avioni izveli fotografisanje i snimanje ruskih brodova. Dobijeni materijali će omogućiti da se „vidi šta se na brodovima nalazi“, objasnio je za Tajms izvor u Ministarstvu odbrane Ujedinjenog Kraljevstva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TENZIJE U LAMANŠU Britanski lovci nadleteli ruske brodove

Izvor: Blic, 22.Okt.2016

Lovci Oružanih snaga Velike Britanije su proleteli nisko iznad ruske grupe ratnih brodova koji se nalaze u Lamanšu, piše Tajms...Dva britanska aviona "tornado“ su bila poslata u područje gde se nalazi flota od osam brodova Ratne mornarice Rusije radi demonstracije svog prisustva, prenosi sajt Sputnjik...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.