Britanija: U oluji Erven poginule dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2021, 13:13

Britanija: U oluji Erven poginule dve osobe

Dva muškarca su poginula prilikom pada drveća u oluji Erven, koja je zahvatila delove Velike Britanije donoseći jak vetar, kišu i sneg.

Direktor osnovne škole Sveta Marija je poginuo nakon što je drvo palo na njegov automobil u Antrimu, a drugi muškarac kada je na njega palo stablo u Kambriji.

U Škotskoj je 80.000 ljudi ostalo bez struje, kao i 55.000 u Nordamberlendu, preneo je BBC.

Vetar je dostizao brzinu od 160 kilometara na čas u Nordamberlendu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a oko 120 kamiona zaglavilo se u snegu u blizini Ročdejla.

Meteorološki zavod izdao je retko crveno upozorenje na vetar širom istočne obale Škotske i severoistočne Engleske, sa najvećim brzinama od 160 kilometara na čas zabeleženim u Brizli Vudu u Nordamberlendu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažna oluja pogodila Britaniju, ima poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2021

LONDON - Dva muškarca su poginula prilikom pada drveća u oluji "Erven", koja je zahvatila dijelove Velike Britanije donoseći jak vjetar, kišu i snijeg.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nezapamćena oluja Arven pogodila Veliku Britaniju, najmanje dvoje mrtvih

Izvor: RTS, 27.Nov.2021

Najmanje dve osobe su poginule u oluji nazvanoj Arven koja je zahvatila delove Velike Britanije uz jak vetar, kišu i sneg. . Jedan muškarac je poginuo nakon što je drvo palo na njegov automobil u mestu Antrim, a drugog čoveka je udarilo drvo koje je palo u Kambriji. U...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.