Britanija: Nova pravila igre za društvene mreže

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija: Nova pravila igre za društvene mreže

Getty Images Britanska Vlada predstavila je plan uvođenja novih pravila kojima će morati da se povinuju društvene mreže i sajtovi koji posluju u Velikoj Britaniji, ili su im ciljna grupa Britanci. Cilj novih pravila je da se poboljša bezbednost, pre svega, dece na internetu, kao i da se stane na put širenju govora mržnje. Bilo […] Članak Britanija: Nova pravila igre za društvene mreže se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UN: Kako i zašto svet ostaje bez hrane

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

Getty ImagesPosledice smanjenja biodiverziteta se već osećaju u nekim zemljama Ako neke od ključnih životinjskih i biljnih vrsta izumru, ishrana čovečanstva biće – kako kažu Ujedinjene nacije – „ozbiljno ugrožena“. Posledice se u nekim zemljama već osećaju, a kao glavni uzročnici...

Nastavak na Danas...

Britanija: Nova pravila igre za društvene mreže

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Mar.2019

Cilj novih pravila je da se poboljša bezbednost, pre svega, dece na internetu, kao i da se stane na put širenju govora mržnje...Bilo je spekulacija da će Vlada osnovati i regulatorno telo za internet, slično onome za televiziju...„Vreme u kom mi samo molimo kompanije i vlasnike društvenih mreža...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Đorđević: Medalja je cilj

Izvor: Danas, 18.Mar.2019

Kobi Brajant je pred žreb, komentarišući najveće konkurente Amerikanaca, spomenuo reprezentaciju Srbije kao selekciju sposobnu da pokvari planove zvaničnog šampiona sveta. Članak Đorđević: Medalja je cilj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.