Brende: Srbija može da računa na pomoć Norveške

Izvor: Beta Video, 03.Dec.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brende: Srbija može da računa na pomoć Norveške

BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Norveške Berge Brende izjavio je danas da Srbija može da računa na podršku i investicije njegove zemlje. ``Možete da računate na podršku Norveške, investicije, kao i podršku u reformskoj agendi``, izjavio je Brende nakon sastanka sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom ministarskog sastanka OEBS-a u Beogradu. Norveški šef diplomatije je rekao da je ovo njegova treća poseta Beogradu za protekle dve godine, što kako je naveo, pokazuje značaj koji Norveška pridaje Srbiji. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Beograd domaćin Ministarskog saveta OEBS

Izvor: VOA, 03.Dec.2015

Na najvećem skupu održanom u Beogradu od Samita nesvrstanih 1989.godine, srpski šef diplomatije je istakao da je Srbija pokušala da oživi konstruktivnu raspravu o obnovi konsenzusa o evropskoj bezbednosti..U Beogradu se danas i sutra održava Ministarski savet OEBS-a, kojim će biti zaokruženo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.