Bredli Kuper najseksi muškarac na svetu

Izvor: Blic, 17.Nov.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli Kuper najseksi muškarac na svetu

Magazin "Pipl" proglasio je glavnu zvezdu filma "Mamurluk" Bredlija Kupera za najseksepilnijeg muškarca koji hoda planetom.

Holivudski zavodnik koji je bio dve godine u vezi sa Rene Zelveger povodom dobijanja prestižne titule izjavio je kako će najsrećnija biti njegova majka, Glorija.

- Prvo što sam pomislio bilo je kako će moja majka biti srećna. Mislim da je super to što dečko kao ja, koji ne izgledam kao model, može da osvoji ovakvo zvanje - rekao je glumac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tridesetšestogodišnjak koji je nedavno priznao kako mu se mnogo dopada Dženifer Lopez, izjavio je da misli da ne izgleda toliko dobro.

- Izgledam sasvim pristojno. Ponekad umem da izgledam odlično, a ponekad izgledam užasno - izjavio je najseksepilniji muškarac na svetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.