Bred i Andželina najzaljubljeniji par

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2012, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Andželina najzaljubljeniji par

Na 18. dodeli nagrada američkog udruženja glumaca u Los Anđelesu, među zvanicama su bile najveće face Holivuda. Iako su se priznanja odavali za profesionalna dostignuća, kada bi se dodeljivala nagrada za najzaljubljeniji par, dobili bi je sigurno Andželina Žoli i Bred Pit.

Emocije koje imaju jedno prema drugom Andželina i Bred ne sakrivaju ni u javnosti. Deluje kao da se one ni ne mogu sakriti.

Na dodeli SAG nagrada njih dvoje su razmenjivali nežne poljupce >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i zaljubljene poglede. Iako su aplauzom pozdravljali nagrađene kolege, bilo je sasvim jasno da su pažnju usmerili jedno na drugo.

Andželina je tokom ceremonije povremeno razgovarala sa glumicom Tildom Svinton.

Na svečanost je stigao i Bredov kolega i prijatelj Džordž Kluni sa svojom boljom polovinom Stejsi Kibler. On i Bred su se srdačno izljubili i razmenili nekoliko reči na ulasku u salu.

Bred Pit je nagovestio da on i Andželina rade na ideji o zajedničkom filmu i da se tome veoma raduju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.