Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit u suzama nakon što je vidio djecu (VIDEO)

Anđelina Džoli je podnijela zahtjev za razvod braka sa Bredom Pitom 19. septembra, a glumac od tada nije vidio njihovu djecu. Prije neki dan, konačno je uspio da se ponovo spoji sa svojim mališanima, a čim ih je ugledao, rasplakao se.

"Suze su mu krenule, ali pokušao je da ostane razuman jer nije htio da uznemiri djecu plakanjem. Susret je bio veoma mučan", objašnjava izvor.

Strani mediji navode da Bred što prije želi da postigne dogovor sa Anđelinom koja za sada ima puno starateljstvo nad djecom. Glumica ga je optužila da koristi Glumački par je bio u braku dvije godine, a prije venčanja bili su vezi 12 godina. Roditelji su šestoro djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Slavni glumac se susreo sa decom: Bred Pit u suzama

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2016, 00:00

Od 19. septembra, kada je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka, Bred Pit nije video njihovu decu sve do pre neki dan OD 19. septembra, kada je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka, Bred Pit nije video njihovu decu sve do pre neki dan. Čim je ugledao svojih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.