Bred Pit će spasiti svet

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit će spasiti svet

Predstavljen je novi trejler za film "Svetski rat Z", snimljen po kultnom postapokaliptičnom romanu Marksa Bruksa, u kojem Bred Pit spašava svet od zombija.

Film prati Gerija Lejna (Bred Pit), radnika Ujedinjenih nacija, koji se uključuje u rat protiv zombija koji su zavladali svetom i nastoje da preobrate celu svetsku populaciju.

U prvom trejleru nije naglašeno da je Bred Pit glavni lik u ratu protiv živih mrtvaca, ali to je ispravljeno u novom trejleru koji pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se on odvaja od svoje porodice i odlazi u epicentar rata protiv zombija.

Filmovi o zombijima naročito su popularni u Sjedinjenim Državama. Tri najgledanija (Zombieland, Warm Bodies i Dawn of the dead) zaradila su po oko 100 miliona dolara, a kako je budžet "Svetski rat Z" 170 miliona, pritisak je na producentima da daju sve od sebe ne bi li film predstavili što dalje od klasičnog zombi žanra.

Film je snimio Mark Forster po bestseleru Maksa Bruksa "Svetski rat Z: Usmeno predanje o ratu protiv živih mrtvaca" (World War Z: An Oral History of the Zombie War).

Premijera ovog avanturističkog trilera, kojeg je Pit nazvao "čudovištem od filma" bila je zakazana za decembar prošle godine, ali je zbog dodatnih snimanja i prepravki pomerena na 21. jun.

A kako Bred Pit spasava svet možete pogledati ovde:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bred Pit će spasiti svet

Izvor: Dzungla.org, 26.Mar.2013

Predstavljen je novi trejler za film „Svetski rat Z“, snimljen po kultnom postapokaliptičnom romanu Marksa Bruksa, u kojem Bred Pit spašava svet od zombija.. ... Opširnije na Vesti online / Scena / Film /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.