Brazilka prodala nevinost za 780.000 dolara

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilka prodala nevinost za 780.000 dolara

RIO DE ŽANEIRO - Brazilka Katarina Miljorini prodala je svoju nevinost na onlajn aukciji za 780.000 dolara u okviru humanitarnog projekta koji je pokrenuo australijski reditelj Džejson Sisli.Čitava njena priča, od razloga koji su je naveli na taj korak, preko svega što se dešavalo od trenutka kada je postavila oglas na Internetu, do njenih reakcija posle gubitka nevinosti, kao i sama realizacija humanitanog projekta izgradnje stanova za siromašne, biće tema dokumentarnog filma pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Traže se device" (Virgins Wanted).I dok je 20-godišnja studentkinja uspela da za svoje prvo seksualno iskustvo dobije astronomsku sumu, muškarac koji je, takođe, deo projekta, prikupio je svega 3.000 dolara.Za Katarininu nevinost licitiralo je 15 ljudi iz nekoliko zemalja, a pobedio je Japanac po imenu Nacu. Nevinost 21-godišnjeg studenta Aleksa Stepanova iz Sidneja, pak, "odnela" je jedna neimenovana Brazilka. Australijski mediji navode da će Katarina biti "isporučena" kupcu avionom u Australiji gde će biti intervjuisama pre i posle gubitka nevinosti koji će se obaviti na "tajnom mestu". Kako prenosi AFP, Sisli, koji je projekat započeo 2009, kaže da je Miljorini rado prihvatila izazov, ali da nije očekivala veće interesovanje."Aukcija je završena sinoć i Katarina je jako uzbuđena. Razgovarala je sa svojom porodicom u Brazilu i oni su bili veoma srećni zbog nje, mada verujem da nisu očekivali da će učiniti ovako nešto", kazao je australijski reditelj u izjavi za informativni sajt Ninemsn.Na trejleru za dokumentarni film, koji se može videti na JuTjubu, mlada Brazilka kaže: "Nisam našla pravu osobu s kojom bih to učinila, bila sam previše zauzeta drugim stvarima". "Ovako je bolje nego učiniti to pod dejstvom alkohola na žurci sa strancem", objašnjava ona. Prema pisanju britanskog "Dejli mejla", njena odluka da proda nevinost putem Interneta izazvala je lavinu osuda širom sveta, a mnogi su je uporedili sa prostitutkom. Ona, međutim, brani svoju odluku: "Ako to učinite samo jednom u životu, onda niste prostitutka, u istoj meri u kojoj vas jedna fantastično snimljena fotografija automatski ne čini fotografom". Katarina podseća i da će deo novca od ove neobične transakcije pokloniti za izgradnju kuća siromašnim porodicama. Sisli je izjavio da će u skladu sa propozicijama aukcije, Nacu morati da koristi kondom i da se prethodno podvrgne medicinskom pregledu kako bi se ustanovilo da ne boluje od neke polne bolesti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Brazilka prodala nevinost za 780.000 dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2012

RIO DE ŽANEIRO -..Brazilka Katarina Miljorini prodala je svoju nevinost na onlajn aukciji za 780.000 dolara, u okviru humanitarnog projekta koji je pokrenuo australijski reditelj Džejson Sisli...Čitava njena priča, od razloga koji su je naveli na taj korak, preko svega što se dešavalo od trenutka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.