Izvor: Blic, 14.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brata Gabrijela usvojio Italijan

Đorđe Stojanović, ukućanin „Velikog brata" koji je po izlasku iz šoua ostvario svoj najveći cilj i pronašao dva izgubljena brata Rajka i Kristofera, sa kojima će se uskoro i sastati, trenutno je na tragu trećem bratu Gabrijelu. Gabrijel je usvojen kada je imao tri godine, a usvojitelji su zabranili socijalnoj ustanovi da bilo kome daju podatke o njemu. Međutim, kako Đorđe kaže za „Blic", Kristofer se seća da je Gabrijela usvojio Italijan.

- Iako sam mislio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Gabrijela, za koga doskora nisam ni znao da postoji do mog izlaska iz kuće, usvojio moj biološki otac i da on uopšte nije naš rođeni brat, Kristofer mi je pre neko veče otkrio šta se desilo sa našim bratom - počinje priču za „Blic" Đorđe Stojanović i napominje da je Gabrijel rođen 19. decembra 1973. godine, a da ga je sa tri godine usvojio jedan Italijan.

- Kako mi je Kristofer objasnio, Gabrijel je naš polubrat po majci, i sada bi trebalo da ima 35 godina. Njega je, kada je imao tri godine, davne 1979. usvojio neki Italijan. Taj Italijan je te godine bio vlasnik lunaparka na Tašmajdanskom parku. Međutim, pošto je procedura usvajanja tajna, socijalna ustanova u Sopotu ne sme da nam oda ime tog čoveka - kaže Đorđe, koji osim brata Gabrijela paralelno traži i oca Amadu Dika, za koga se dugo mislilo da ga je ubio Đorđev ujak. Đorđu je po izlasku iz kuće najstariji brat Kristof otkrio istinu koju su od Đorđa svi krili celoga života.

- Moj otac je živ. Nije ubijen kao što su me lagali. On je nestao 1979. godine, godinu dana nakon mog rođenja. Gde je, niko ne zna. Mi mislimo da se zove Amadu Diko i da je radio kao ambasador Republike Mali. Ali po dokumentima koje smo dobili od Ministarstva spoljnih poslova ta osoba ne postoji. Ništa ne znamo o njemu - kaže sa tugom u glasu Đorđe koji će se uskoro posredstvom producentske kuće „Emotion" sastati sa izgubljenom braćom - Rajkom, koji je takođe usvojen kao mali i koga nikada u životu nije video, i Kristoferom, koga nije video deset godina. On će zajedno sa njima krenuti u potragu za polubratom Gabrijelom i ocem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.