Brat Luke Bojovića, ubijen u centru Beograda

Izvor: Glas javnosti, 29.Apr.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Luke Bojovića, ubijen u centru Beograda

BEOGRAD - Muškarac star oko 35 godina, koji je sa 4 hica ranjen jutros u 07.05 časova u Ulici Carice Milice 9 u Beogradu iz vatrenog oružja, preminuo je od posledica ranjavanja u Urgentnom centru, rečeno je u Informativnoj službi MUP Srbije.

Muškarca koji nije imao kod sebe dokumenta, pogodila je iz vatrenog oružja zasad nepoznati muškarac, istakli su u Informativnoj službi MUP Srbije. Nezvanično se saznaje da je reč o Nikoli, rođenom bratu Luke Bojovića, koji je prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uhapšen u Španiji zajedno sa Barbarom, suprugom Luke Bojovića.

"Muškarac je imao prostrelne rane glave, grudnog koša, stomaka i podlaktice i zatečen je bez svesti i sa jedva primetnim disanjem", rekla je Macura dodavši da je ranjeni odmah prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U Ulici Carice Milice bio je zatvoren saobraćaj i na licu mesta nadležne ekipe su obavile uviđaj, a na asfaltu su bili vidni tragovi krvi. Ceo slučaj je izazvao interesovanje prolaznika i ljudi iz obližnjih radnji.

Navodno, ispaljeno je čak 12 metaka od kojih je jedan završio u izlogu obližnje pekare, a drugi u njenom dostavnom kombiju.

Dačić: Tačno je da je ubijen Bojović

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je da je danas u centru Beograda ubijen Nikola Bojović, brat Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji i koga potražuju srpske vlasti. "Prema informacijama koje sam dobio od policije, tačno je da je jutros ubijen Nikola Bojović", rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima, Nikola Bojović je od ranije poznat policiji, a više informacija znaće se nakon uviđaja. Bratu Nikole Bojovića, Luki, u odsustvu se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za više ubistava i pokušaja ubistava. Kako su javili beogradski mediji, nepoznati napadač pucao je na Bojovića sa više od 20 metaka u ulici Carice Milice oko sedam časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.