Brajan Kranston zamišljao kako ubija bivšu devojku

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajan Kranston zamišljao kako ubija bivšu devojku

Brajan Kranston, poznat po ulogama u serijama "Malkom u sredini" i "Breaking bad", govorio je o iskustvu tokom snimanja pomenutih ostvarenja.

"Ono što se desilo Valteru je nešto sa čime se ja mogu poistovetiti. Shvatio sam da bih i ja isto uradio da sam bio na njegovom mestu", kazao je Brajan o svom liku iz serije "Breaking Bad". Glumac je naveo i kako je imao celi plan za ubistvo svoje bivše devojke, koja mu je ostavljala preteće poruke na sekretarici da će ga ubiti ako se ne pomire.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Zamislio sam sebe kako je ubijam. Bilo je toliko jednostavno. Moj stan ima cigleni zid, pa bih je uhvatio za kosu i gurnuo na njega. Udarao bih joj glavu od zid dok ne umre. Uhvatio sam sebe kako ozbiljno razmišljam o tome, pa sam odmah zvao policiju kako ne bih napravio problem", dodaje glumac.

Serija "Breaking Bad" je za kratko vreme osvojila gledaoce, te je tako nominovana za četiri Zlatna globusa, a osvojila je čak 42 druge nagrade.

Blic

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.