Bračni par Kanađana dočekao 100. unuka

Izvor: S media, 30.Dec.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par Kanađana dočekao 100. unuka

Viktor i Aneta, oboje 60-godišnjaci iz grada Grand Preri, u kanadskoj provinciji Alberta, imaju 16 dece koji i sami imaju brojne porodice. Mali Henri, deveto dete njihovog sina Hajnriha i njegove supruge Tatjane, došao je na svet pre dve nedelje, piše list "Dejli herald tribjun".

"Tako smo srećni, čekali smo ga s nestrpljenjem. Polovina naših unuka imaju kanadska, a polovina ruska imena", kazao je Viktor koji je rodom iz Rusije.

Porodica je dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << velika da se očas posla može naći pomoć ukoliko zatreba.

"Najstariji unuci priskaču kada treba pričuvati mlađe. Nikada nije dosadno u jednoj ovakvoj porodici. Uvek se nešto interesantno dešava", kazao je ponosni deda-rekorder.

Srbija: Vikend roditelji zbog posla!

Devetočlana porodica živi u mraku

Čačak: Uhapšena tročlana porodica

Slučaj Viktora i Anete nije izuzetak. Pre nekoliko godina, Bi-Bi-Si je snimio reportažu o norveškom bračnom paru Randi i Filip Bekevold kada su proslavljali rođenje njihovog 100. unuka.

Apsolutna rekorderka je, međutim, udovica sa Filipina Bai Ulan koja ima 107 unuka i 138 praunuka. Ono što je možda još neverovatnije je da Ulan pamti sva njihova imena.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bračni par dočekao stotog unuka

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Dec.2011

Bračni par iz Kanade, Viktor i Aneta Urih, dočekali su svoje stoto unuče. Viktor i Aneta, oboje 60-ogodišnjaci iz grada Grand Preri, u kanadskoj provinciji Alberta, imaju 16 djece, koji i sami imaju brojne porodice. Mali Henri, deveto dijete njihovog sina Hajnriha i supruge Tatjane, došao je na...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Bračni par Kanađana dočekali 100. unuka

Izvor: Blic, 31.Dec.2011, 00:50

Bračni par iz Kanada, Viktor i Aneta Urih, dočekali su svoje stoto unuče. ..Viktor i Aneta, oboje 60-godišnjaci iz grada Grand Preri, u kanadskoj provinciji Alberta, imaju 16 dece koji i sami imaju brojne porodice...Mali Henri, deveto dete njihovog sina Hajnriha i njegove supruge Tatjane, došao...

Nastavak na Blic...

Dvoje Kanađana dočekalo 100. unuka

Izvor: B92, 31.Dec.2011

Bračni par iz Kanada, Viktor i Aneta Urih, dočekali su svoje stoto unuče. Viktor i Aneta, oboje 60-godišnjaci iz grada Grand Preri, u kanadskoj provinciji Alberta, imaju 16 dece koji i sami imaju brojne porodice...Mali Henri, deveto dete njihovog sina Hajnriha i njegove supruge Tatjane, došao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.