Braća nisu znala da imaju taoca u štampariji?

Izvor: Mondo, 09.Jan.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća nisu znala da imaju taoca u štampariji?

Braća Said i Šerif Kuaši, osumnjičeni za napad na francuski satirični časopis "Šarli ebdo", koje su francuske snage reda danas ubile u štampariji u Damarten-an-Goelu, izgleda da nisu znala da imaju taoca, navode francuski mediji.

Foto: AP-policija Pariza

"Figaro" prenosi da se muškarac za koga se verovalo da je njihov talac i koji je živ i zdrav spasen iz štamparije nakon akcije francuskih snaga, skrivao u jednoj od prostorija preduzeća otkako su braća Kuaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jutros zauzela tu zgradu.

Novinar "Figaroa" sa lica mesta javlja da napadači nisu znali da se Lilijan (27) skriva u tom objektu.

Lilijanova porodica je uzaludno pokušavala da sa njim stupi u kontakt između 9.00 i 11.00 sati, a njegov otac je na kraju dobio SMS poruku sa tekstom: "Krijem se na prvom spratu. Mislim da su sve pobili. Javite policiji".

U toku je nova drama - dvojica naoružanih muškaraca otela su radnika zlatare u Monpeljeu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.