Božović pisao Malom:Ostavka, učestvujete u prevari

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović pisao Malom:Ostavka, učestvujete u prevari

Beograd -- Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović ponovo je pozvao gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da podnese ostavku.

On je Malog optužio, između ostalog, da "učestvuje u prevari zvanoj Beograd na vodi", kao i da nije objasnio čemu služe četiri firme sa Devičanskih ostrva koje Mali, navodno, kontroliše.

"Učestvujete u prevari zvanoj Beograd na vodi, od koje postoji samo jedna privatna nelegalna kafana i parking. Ne želite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da objasnite čemu služe četiri ofšor firme sa Devičanskih ostrva koje kontrolišete, ne želite da otkrijete istinu o 24 stana u Bugarskoj, a nije vas briga za penzionere, porodilje, socijalno ugrožene, osobe sa invaliditetom i sve druge ljude kojima ste ukinuli ili smanjili pomoć", naveo je Božović u otvorenom pismu Malom.

Božović je gradonačelnika, takođe, optužio da povećava porez na imovinu iako zna da su građani sve siromašniji, da je od Komunalne policije napravio stranačko obezbeđenje dok "ponižava beogradsku policiju", kao i da još nije obnovio Obrenovac od poplava.

"Molim vas, zaokružite bilo koje od ponuđenih obrazloženja (za ostavku), po vašem nahođenju. Građani bi, znam, zaokružili svako. Gradonačelniče, podnesite ostavku. Građani ne mogu više da trpe ;bedu, siromaštvo, strah i poniženje. Beograd zaslužuje bolje", naveo je Božović u otvorenom pismu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOŽOVIĆ PISAO SINIŠI MALOM: Podnesite ostavku, građani ne mogu više da trpe bedu i poniženje

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

BEOGRAD - Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović ponovo je danas pozvao gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da podnese ostavku i optužio ga, između ostalog, da "učestvuje u prevari zvanoj Beograd na vodi", kao i da nije objasnio čemu služe četiri firme sa Devičanskih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.