Božović o Šariću i Dikiću

Izvor: Press, 31.Mar.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović o Šariću i Dikiću

"Tim je formiran i radi se na njegovoim osnaživanju, kako bi mogao da da efektivne rezultate", rekao je Božović Tanjugu.
    On je najavio da sledeće sedmice putuje u Lion, kako bi sa čelnim ljudima Interpola razgovarao o unapredjenju i proširenju saradnje sa MUP-om, ali i o intenziviranju potrage za Šarićem i svakoj vrsti  pomoći koju možemo očekivati od te medjunarodne policijske organizacije.
    "Svi napori koje čini MUP će biti pojačani, a rezultati će, siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam, doći", uveren je Božović.
    Kad je reč o komandantu Žandarmerije Bratislavu Dikiću, Božović je podsetio da je ranije tražio od sektora unutrašnje kontrole policiije, koji odgovara ministru i njemu, da ispitaju medijske navode o navodnoj umešanosti Dikića u kriminalne aktivnosti.
    "Obavešten sam da je taj posao završen. Sledeće nedelje slede konsultacije sa tužilaštvom i ta akcija će biti okončana u onom pravcu koje tužilaštvo kao nadležno za preduzimanje odredjenih mera bude dalo", rekao je Božović.
    On je kazao da će sve druge sumnje koje su se u medjuvremenu pojavile takodje biti proverene, i naglasio da je rad nadležnih organa na tom i svim drugim slucajevima u skladu sa zakonom.
    "Ljudi u sektoru unutrašnje kontrole, uprkos objektivnim problemima sa kojima se suočavaju, nedostatku ljudstva i opreme, čine velike napore da se taj slučaj okonča", zaključio je Božović.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Božović: Formiran tim za Šarića, ispitaćemo umešanost komandanta Dikića

Izvor: S media, 31.Mar.2013

Državni sekretar u MUP-u Srbije Vladimir Božović potvrdio je danas da je formiran specijalni tim za potragu za odbeglim narko bosom Darkom Šarićem i najavio intenziviranje napora na njegovom pronalaženju i hapšenju...Božović je najavio da sledeće sedmice putuje u Lion, kako bi sa čelnim ljudima...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.