Božović: Zašto Beograđani nemaju mogućnost izbora?

Izvor: Studio B, 07.Mar.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Zašto Beograđani nemaju mogućnost izbora?

Šef odborničke grupe DS u beogradskom parlamentu Balša Božović upitao je zašto građani Beograda nemaju mogućnost da na predstojećim izborima iznesu sud o tome kako je grad do sada radio.

Posle odluke gradskog parlamenta o raspuštanju skupština opština Zemuni i Voždovac, čime su se stekli uslovi da u svih 17 beogradskih opština budu raspisani lokalni izbori, Božović je rekao da se još nije čulo zbog čega gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije podneo ostavku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
"Nemamo izbore u glavnom gradu. Ako uzmemo u obzir da smo mi kao opozicija pohvalili dva predsednika opština Zemun i Voždovac, koji su vratili mandat građana, ne razumem zbog čega gradonačelnik izbegava da kaže zašto to on ne uradi i zašto građani Beograda nemaju mogućnost da sude o tome kako je grad radio do sada", rekao je Božović novinarima.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.