Božinovska: Vesna je džukela debela!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinovska: Vesna je džukela debela!

Božinovska prošla kroz Mećavin krevet, komentarisala je Vesna Rivas, dok joj Goca nije ostala duž

Popodnevni sati su obično vreme kada se farmeri opuštaju, pa je tako i Goca Božinovska iskoristila priliku da je Miki Mećava izmasira. Opušteno, bez majce i brushaltera, legla je na krevet, kako bi joj Miki Mećava namazao konjsku mast.

Vesni Rivas se to očigledno nikako nije dopalo, pa je prokomentarisala "Božinovska prošla kroz Mećavin krevet". U >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razgovoru sa Tarotom, Mećavom, Šaom i Seksi Sandrom, Goca je odgovorila na prozivke.

"Ma ona je džukela, Mećavi rekla da je šmekerčina jer sam prošla kroz njegov krevet. Ma toliko je debela, da je niko ne bi ni masirao. Ja sam ćutala sve vreme, ali ne mogu više. Proći će ona kroz krevet, ali kroz one daske kada je ja poteram. Mene masiraju i drugarice i drugovi, šta sad, moj dragi gleda i treba svašta da pomisli. Ja sam u šoku!"

Kada su se dve zaraćene strane srele u kuhinji, Vesna je dobacila da ne ume da se šali, dok je Goca prebacila da način na koji je pričala o masaži nije na mestu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Božinovska: Vesna je džukela debela, niko je ne bi masirao

Izvor: Dzungla.org, 22.Mar.2013

Božinovska prošla kroz Mećavin krevet, komentarisala je Vesna Rivas, dok joj Goca nije ostala duž. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.