Bošnjačke partije: Zukorlić unosi nemir

Izvor: TvojPortal.com, 12.Maj.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošnjačke partije: Zukorlić unosi nemir

(vesti online) Funkcioneri novopazarskih stranaka na vlasti i u opoziciji osudili su danas poziv glavnog muftije Muamera Zukorlića na "osvajanje" zgrade gradske uprave, ocenivši to pozivom na "džamahirizaciju Sandžaka", odnosno politički marketing i ništa više od toga.


Zukorlić je građanima Novog Pazara poručio da, ako žele da rade i zarade za svoj zalogaj, moraju "osvojiti" zgradu gradske uprave u tom gradu.
"Nedostaje još prilika da sami halalite i dostojanstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << zaradite svoju nafaku, svoju platu i zalogaj. To vam ne može obezbediti Bošnjačko nacionalno veće niti Bosnjačka kulturna zajednica, niti Islamska zajednica... Zato morate osvojiti onu zgradu tamo, a ja vam kažem da ćete vrlo brzo imati priliku za to… Nemojte očekivati od mene da i to ja činim…", poručio je Zukorlić govoreći na centralnoj svečanosti povodom Dana bošnjačke zastave.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijazukorlićraska oblastbosnjacke partijenemir

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.