Bosna je puna zločinaca - šokirana sam

Izvor: B92, 09.Avg.2021, 17:35

"Bosna je puna zločinaca - šokirana sam"

Munira Subašić prokomentarisala je zahtev BiH da Hrvatska preuzme gonjenje protiv 14 generala hrvatske vojske .

Munira Subašić je predsednica Udruženja "Pokret majki enklava Srebrenica i Žepa" koje okuplja članove porodica žrtava u Srebrenici.

"Juče sam, vraćajući se iz Crne Gore, bila šokirana vešću, šta se ovo događa. Znam da je naše tužilaštvo pod uticajem politike, da više vodi politiku nego pravdu, ali ipak baviti se drugom zemljom, tuđim generalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ne našim generalima, zločinima, genocidom, a toliko je Bosna puna zločinaca koji su slobodni, nagrađeni", rekla je Munira Subašić.

"I Gordana Tadić i drugi tužioci imali su predmete pod oznakom A. Zašto ne rade svoj posao? Zašto se bave politkom? Zašto vređaju žrtve? Zašto ponižavaju majke? Suština svega je da sam stvarno iznenađena. Ne poznajem ni te generale, ali ti generali nisu činili zločine u Bosni, a tamo ako jesu, ne znam ništa, trebaju se baviti našim generalima i zločinima u BiH. Zločinaca je puna Bosna, poručila je.

Subašić ističe da je tužioce ionako postavila politika: "Samo politika, ništa drugo, političke stranke postavile su 80 odsto njih. To su sve podobni, a ne sposobni. Kad bih im dala pet ovaca da čuvaju, tri bi izgubili, dve bi prodali".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.