Borča: Pronađeno ugljenisano telo žene

Izvor: OkRadio.rs, 20.Sep.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borča: Pronađeno ugljenisano telo žene

Leš ženske osobe pronađen danas u njivi pored Zrenjaninskog puta u Borči Iz policije kažu da nije sigurno da li je neko zapalio ili je to sama učinila. Kako saznaju Večernje novosti, na Zrenjaninskom putu u blizini AMSS su tri patrole policije. Ranije su beogradski mediji prenosili da prijavljen nestanak jedne žense osobe iz Borče. Nije poznato da li su ti slučajevi povezani.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo žene pored Zrenjaninskog puta u Borči

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017

Telo ženske osobe pronađeno je na njivi pored Zrenjaninskog puta u beogradskom naselju Borča...Kako nezvanično saznaje "Blic", ona se polila benzinom i na taj način izvršila samoubistvo!..Ranije danas su beogradski mediji javili  da je u Borči prijavljen nestanak devojke Andrijane Petrović...Nije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.