Borba tokom pokušaja privođenja i tri hica

Izvor: VOA, 14.Jun.2020, 23:48

Borba tokom pokušaja privođenja i tri hica

Rejšarda Bruksa, Afroamerikanca koji je ustreljen i preminuo je tokom policijskog orivođenja, policajci Geret Rolf i Devin Brosnan testirali su na alkohol i psihoakvicne supstance. Nakon sprovedenog testa policajac Rolf stavlja mu licice na ruke - nakon čeka počinje borba kojoj se priključuje i drugi policajac Brosnan. Bruks uspeva da se otrgne i čuje se jedan od policajaca koji ga upozorava da ostavi omamljivač. Policajci kreću u poteru za Bruksom - kada se čuju tri hica, ali se na video zapisu ne vidi šta se dogodilo. Snimci koji slede su uznemirujući.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

ODLUKA O OPTUŽNICI ZA UBISTVO BRUKSA DO SREDE: Policijac bi mogao da bude optužen za neko od 3 krivična dela (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Jun.2020, 09:14

Geret Rolf, policajac osumnjičen da je upotrebio vatreno oružje tokom privođenja Afroamerikanca Rejšarda Bruksa je otpušten, a mogao bi biti optužen za neko od tri krivična dela - ubistvo, ubistvo sa predumišljajem ili ubistvo iz nehata, izjavio je Pol Hauard, tužilac Okruga Fulton u državi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.