Bora Čorba: Naredne godine nastupam u Zagrebu

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Čorba: Naredne godine nastupam u Zagrebu

Rok grupa "Riblja čorba" i njen frontmen Bora Đorđević nastupiće naredne godine u Zagrebu, najavio je Đorđević u razgovoru za internet portal "MojZagreb.info".

- Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert, i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već na velika, u Zagrebu. Za sada ne mogu definisati datum, ali u prvoj polovini 2013. godine sigurno - rekao je Đorđević u Čakovcu gde se zaustavio nakon uspešnog nastupa u Sloveniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na putu za Beograd.

Jedan od razloga najavljenog nastupa je i veliki broj Hrvata iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita i mnogih drugih gradova koji dolaze na koncerte u Sloveniji, rekao je Đorđević.

- Baš iz Splita na sve naše koncerte dolazi bračni par koji je na rukama istetovirao ime naše grupe. Pozdravio sam nedavno nastup "Prljavog kazališta" u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto - rekao je Đorđević koji veruje da bez obzira na različita politička opredelenja rokenrol, kao i muzika uopšte, moraju biti iznad pogleda na svet.

- Uvek sam tvrdio da je Čakovec u eks Jugi bio najrokerskiji grad i uvek rado navratim baš ovde - kazao je Bora Čorba koji u Čakovec uvek rado svrati kod svog prijatelja Franca Kokalja.

Na pitanje da li zna koliko ljudi u Hrvatskoj prati njihov rad, s obzirom na to da pesme "Riblje čorbe" caruju na hrvatskom crnom tržištu, Bora Čorba je rekao da je većina pesama na "Jutjubu", pa nije problem doći do njih.

- Spoznaja o slušanosti dovoljno govori o našim pripremama za koncert u Zagrebu - rekao je on i najavio novi album koji bi trebalo da ugleda svetlo dana krajem jeseni.

Bora Čorba nije propustio da kaže da je i dalje vrlo aktivan u DSS-u Vojislava Koštunice i to u glavnom odboru, i da je razočaran nedavnim izborima u Srbiji.

Dementovao je priče da se razveo od supruge, ističući da on i žena često odlaze na odmor na planinu Rudnik, ali da su zbog posla najviše vezani uz svoju kuću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čorba dogodine nastupa u Zagrebu

Izvor: B92, 15.Jul.2012

Rok grupa Riblja čorba i njen frontmen Bora Ðorđević nastupiće naredne godine u Zagrebu, najavio je Ðorđević u razgovoru za internet portal MojZagreb.info..."Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika,...

Nastavak na B92...

Bora Čorba: Naredne godine nastupam u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2012, 00:36

ZAGREB -..Rok grupa Riblja čorba i njezin frontmen Bora Đorđević nastupiće naredne godine u Zagrebu, najavio je Đorđević u razgovoru za internet portal MojZagreb.info..."Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bora Đorđević: Sledeće godine nastupam u Zagrebu!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2012

  Rok grupa Riblja čorba i njezin frontmen Bora Đorđević nastupiće naredne godine u Zagrebu, najavio je Đorđević u razgovoru za internet portal MojZagreb.info. - Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.