Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Sep.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaški napad na sahrani u Iraku, više od 20 mrtvih

Najmanje 21 osoba poginula je danas u samoubilačkom napadu na sahrani pripadnika iračke manjinske zajednice Šabak u provinciji Nineveh, na sjeveru Iraka, rekli su bolnički i izvori bezbjednosti. Napad se dogodio u mjestu Bartela, 25 kilometara istočno od Mosula, prijestonice Nineveha. Ovaj napad uslijedio je nakon jučerašnjeg samoubilačkog napada na sunitsku džamiju u iračkom gradu Bakubi kada je poginulo najmanje 30 ljudi, a 24 osobe su ranjene. Policija je objavila da su meta napada ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na sahrani ubijena 21 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2013

MOSUL - Najmanje 21 osoba poginula je danas u samoubilačkom napadu na sahrani pripadnika iračke manjinske zajednice Šabak u provinciji Nineveh, na sjeveru Iraka, rekli su bolnički i izvori bezbjednosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U bombaškim napadima 26 mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2013, 14:31

BAGDAD - Najmanje 26 ljudi poginulo je danas u bombaškim napadima u šiitskim provincijama u Iraku, rekli su policijski izvori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.