Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaš samoubica: Traže me, ne znam šta da radim

BRISEL - Ibrahim El Bakrui, odgovoran za smrtonosni bombaški napad na aerodromu u Briselu, ostavio je poruku na računaru koji je pronađen u kanti za smeće tokom racije u Šarbeku, rekao je danas belgijski državni tužilac Frederik van Leuv.

On je rekao da je, na osnovu otisaka prstiju, utvrđeno da je ovaj belgijski državljanin juče ujutro izvršio samoubilački napad na aerodromu u Briselu, prenosi BBC.

"U žurbi sam, ne znam šta da radim, traže me svuda, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << siguran. Ukoliko se to nastavi, mogao bih završiti u zatvorskoj ćeliji pored njega", glasi poruka čiju je vjerodostojnost potvrdio tužilac.

Francuski mediji su javili da se ovaj posljednji komentar odnosi na osumnjičenog napadača iz Pariza Salaha Abdeslama, koji je uhapšen prošle sedmice u Briselu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.