Bomba u dvorištu Jankovića u Vranju

Izvor: Blic, 30.Okt.2012, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u dvorištu Jankovića u Vranju

U dvorištu porodične kuće Zorana Jankovića u ulici Tetka Dokinoj 14 u Vranju danas je pronađena eksplozivna naprava, potvrđeno je Tanjugu iz Policijske uprave u Vranju.

"Slučaj je prijavila Jelena Janković, supruga Zorana Jankovića danas oko 12 časova i 30 minuta", saopštio je potparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Stamenković kaže da je uviđaj u toku i da se očekuje tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana više informacija o ovoj eksplozivnoj napravi.

Zoran i Jelena Janković su otac i majka novinarke Tanje Janković čije se ime vezuje za veliku tuču u vranjskom hotelu "Pržar" za vreme jedne svadbe 22. septembra ove godine.

Liberalno demokratska partija (LDP) najoštrije je osudila napad na porodicu novinarke televizije B92 Tanje Janković i zatražila hitnu reakciju državnih organa.

"Takvi događaji", navedeno je u saopštenju LDP-a, "moraju hitno biti rasvetljeni jer tragična iskustva sa kojima su se mediji suočavali u prošlosti predstavljaju dovoljnu opomenu".

Povezane vesti: Najmanje 15 mrtvih u napadu u Mogadišu Đukanovićev kum pretio novinaru Završen postupak protiv Ilića zbog napada na novinara Tužioci: Ubistva Ćuruvije, Pantića i Vujasinovićeve će biti rasvetljene Funkcionerka Sremske Mitrovice izvređala novinarku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.