Bokser Vidić najbolji sportista Semberije

Izvor: Blic, 27.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser Vidić najbolji sportista Semberije

Velibor Vidić, bokser bokserskog kluba „Radnik" koji nastupa u Premijer ligi BiH i višestruki je prvak BiH, odlukom devetočlanog žirija odabran je u petak uveče za sportistu godine u Semberiji. Svečano proglašenje najboljih sportista za 2007. godinu, u organizaciji bijeljinskih „Semberskih novina" i agencije „Astra media", a pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Bijeljina, održano je u prepunoj velikoj sali hotela „Drina". Izbor najboljeg sportiste Semberije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organizuje se već 31. put i izazvao je veliko interesovanje sportskih radnika i sportista koji se takmiče u brojnim bijeljinskim klubovima.

Prema odluci žirija, drugo mesto pripalo je Oliveri Petričević, kapitenu odbojkaškog kluba „Radnik", koji se već nekoliko sezona takmiči u Premijer ligi BiH, dok je treće mesto pripalo Milanu Laziću, najboljem takmičaru Karate kluba „Panteri". Ovaj klub je proglašen i za najbolju mušku ekipu, dok je za najbolju žensku ekipu proglašen džudo klub „Panter". Za najuspešnijeg sportskog radnika izabran je Mladen Stojanović, predsednik takmičarske komisije Košarkaškog saveza BiH, dok je za najboljeg trenera proglašen Milenko Tomić, dugogodišnji trener bijeljinskih boksera.

U kategoriji najbolji sportski novinar, žiri je jednoglasno izabarao fotoreportera Gorana Bobića, koji je svojim fotoaparatom beležio gotovo sve sportske događaje u Semberiji i čije su fotografije sa sportskih borilišta objavljene u sportskim rubrikama najpoznatijih dnevnih i sportskih listova na području RS, BiH i drugih država bivše Jugoslavije.

Za najboljeg sportistu invalida izabran je Dragan Sikima, za najboljeg sportskog pedagoga Jasna Mašić, za najboljeg mladog sportistu Miljan Vidaković, kik bokser i za najbolju mladu sportistkinju Novka Marjanović, šahista.

U kulturno-zabavnom programu nastupila je poznata interpretatorka narodne muzike Zorica Marković i mlade zvezde bijeljinske Muzičke produkcije „Renome".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.