Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo: U toku akcija oduzimanja vozila članu Udruženja u Novom Beogradu

Udruženje CarGo saopštilo je da je u Novom Beogradu u toku akcija policije da se oduzme vozilo jednog člana tog udruženja.

To udruženje je navelo da je jednom članu udruženja CarGo pozlilo te je došla Hitna pomoć.

"Više od 100 članova udruženja građana CarGo u akciji nenasilnog otpora tokom nelegalnog pokušaja oduzimanja automobila jednog od članova Udruženja, selo je na pod i okružilo vozilo Parking servisa", navodi se u saopštenju.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se da se na lokaciji se nalazi više od 20 policijskih jedinica koje su blokirale Bulevar Mihajla Pupina, celom dužinom od ulaska u poslovni centar "Ušće" pa sve do raskrsnice sa Bulevarom umetnosti.

Radnici Parking servisa po nalogu policije digli su automobil CarGo vozača na pauka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Privedeno nekoliko ljudi, odneto više vozila CarGo(VIDEO)

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 00:07

Nekoliko ljudi je privedeno, uključujući i advokata Udruženja CarGo, nakon što su pokušali da zaustave, kako kažu, nelegalno oduzimanje automobila na Novom Beogradu članu tog udruženja. Članak Privedeno nekoliko ljudi, odneto više vozila CarGo(VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.