Bojana Vunturišević u Mikser Hausu

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Vunturišević u Mikser Hausu

Bojana Vunturišević, jedan od najupečatjivijih vokala na domaćoj muzičkoj sceni, pevačica benda „Svi na pod“, nastupiće u ad-hoc satstavu „Bojana i ortaci“ u subotu, 19. jula, u bašti Mikser House-a. Na sceni će joj se pridružiti prijatelji i saradnici iz sveta muzike, koji će sa njom izvoditi hitove poput „Zlatnih spirala”, „Ljubavi”, „Mladosti”.

Muzički pedagog, kompozitor i pevačica benda „Svi na pod“, harizmatična Bojana Vunturišević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovoga puta okuplja ekipu prijatelja i saradnika koji će dati novu notu već poznatim pesmama, koje publika voli i rado sluša. Bojana će sebe pratiti na klavijaturama, a na sceni će joj se pridružiti i Ivan Mirković Bambi (gitara), Jamal Al Kiswani (saksofon), a ostale goste talentovana autorka će otkrivati jednog po jednog u danima koji slede.

Veče sa „Bojanom i ortacima“ počinje u 21 čas, a mesto se može rezervisati putem imejla office@mikser.rs ili broja telefona 062 80 40 061. Cena rezervacije je 500 dinara za sto za dve osobe i 1000 dinara za sto za četiri osobe.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mikser House: Bojana i ortaci, 19. jula u bašti

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jul.2014, 11:42

Pevačica benda Svi na pod Bojana Vunturišević, nastupiće u ad-hoc satstavu Bojana i ortaci u subotu, 19. jula od 21.00, u bašti Mikser House-a. Na sceni će joj se pridružiti prijatelji i saradnici iz sveta muzike, koji će sa njom .. Pročitaj članak The post Mikser House: Bojana i ortaci, 19....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.