Boj Džordž ponovo okuplja Culture Club?

Izvor: Blic, 22.Mar.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boj Džordž ponovo okuplja "Culture Club"?

Pevač Boj Džordž izjavio je da razmišlja o ponovnom okupljanju svog benda "Culture club", kako bi obeležili 30 godina od osnivanja benda, prenosi BBC.

"Još malo, 2011. godine, slavimo rođendan, pa moramo nekako da ga obeležimo. Možda ćemo imati neki nastup ili neku malu turneju", rekao je Boj Džordž za BBC.

"Videćemo šta će biti, još ništa ne mogu sigurno da kažem. Videćemo kako ću biti raspoložen", dodao je on.

Britanski bend "Culture >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Club" postigao je veliki uspeh osamdesetih, a publika ga najviše pamti po hitovima kao što su "Do You Really Want to Hurt Me" and "Karma Chameleon". Bend se na kratko ponovo okupio 1998. godine a 2002. godine je, za svoj 20. rođendan, održao koncert u Londonu.

Posle velike slave koju je imao u 1980.-tim godinama, Boj Džordž (48) je poslednjih godina najviše privlačio medijsku pažnju zbog problema sa zakonom. Pre četiri godine je bio osuđen na društveno koristan rad, a prošle godine je proveo četiri meseca u zatvoru zbog "prisilnog zadržavanja" muškarca u svom stanu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Boj Džordž okuplja Culture Club

Izvor: Mondo, 22.Mar.2010

Engleski pevač Boj Džordž rekao je da bi njegova nekadašnja grupa Culture Club mogla da se okupi povodom 30. godina od osnivanja.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.