Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2021, 20:01

Bocan-Harčenko: Nijedna odluka o KiM ne može proći bez SB UN

BEOGRAD - Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je da nijedna odluka u vezi Kosova i Metohije neće moći da prođe bez Savjeta bezbjednosti UN i da Rezolucija 1244 ostaje na snazi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jasna poruka: "Nije država, Rezolucija 1244 ostaje"

Izvor: B92, 10.Jun.2021

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je da nijedna odluka io Kosovu i Metohiji neće moći da prođe bez Saveta bezbjednosti UN...Kao i da Rezolucija 12 44 ostaje na snazi...On je za Radio-televiziju Vojvodine naglasio da Rusija do sada nije imala zvaničan poziv za učešće...

Nastavak na B92...

Bocan-Harčenko: Nijedna odluka o Kosovu neće moći da prođe bez SB UN

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2021

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je da nijedna odluka u vezi Kosova i Metohije neće moći da prođe bez Saveta bezbednosti UN i da Rezolucija 1244 ostaje na snazi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.