Blokirana autobuska stanica u Smederevu

Izvor: RTS, 17.Jan.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirana autobuska stanica u Smederevu

Radnici "Želvoza" blokirali autobusku stanicu u Smederevu. Radnici uputili zahtev vicepremijeru Aleksandru Vučiću da primi petočlanu delegaciju radnika.

Radnici Fabrike železničkih vozila "Želvoz" iz Smedereva blokirali su autobusku stanicu u Smederevu, jer im se ni posle dva dana kako su blokirali zgradu Opštine, niko od nadležnih nije obratio.

Oni očekuju da im se u toku dana, po njihovim rečima, neko obrati inače će držati stanicu u blokadi do daljeg.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Deo radnika, uglavnom žena, ostao je u zgradi opštine, dok je druga polovina, njih oko 200, počela blokadu Autobuske stanice.

Kako se ističe, radnici su jutros uputili zahtev prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću da primi petočlanu delegaciju radnika, među kojima je i predsednik sindikata Sloga - Želvoz Miki Nojić.

Kako navodi sindikat, radnicima je u četvrtak u dopisu na memorandumu Ministarstva privrede, bez pečata i potpisa, objašnjeno da je odgovornost za neispunjavanje do sada dogovorenih obaveza isključivo na rukovodstvu fabrike, koje nije postupilo po preporuci ministarstva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnici „Želvoza“ blokirali autobusku stanicu

Izvor: Capital.ba, 17.Jan.2014

BEOGRAD/SMEDEREVO, Radnici preduzeća za remont šinskih vozila „Želvoz“ iz Smedereva, koji su od srijede, 15. januara, blokirali zgradu opštine Smederevo, odlučili su da od danas radikalizuju proteste, pa su od ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.